Διαφήμιση
Σάββατο, 13 Απρίλιος 2024 12:31

Η Shure παρουσίασε το νέο MV7+ Podcast Microphone

Η Shure παρουσίασε το νέο MV7+ που αποτελεί ένα δυναμικό, υβριδικό XLR/USB Podcast μικρόφωνο, με κομψό σχεδιασμό και αναβαθμισμένο software συγκριτικά με το προηγούμενο και ιδιαίτερα δημοφιλές MV7.

Το νέο MV7+ ενσωματώνει την τεχνολογία Voice Isolation Technology της Shure, που έχει σχεδιαστεί για να εξαλείψει το ανεπιθύμητο background noise.
Ενσωματώνει επίσης μια νέα onboard digital signal processing (DSP) engine που περιλαμβάνει μια σουίτα νέων λειτουργιών και εφαρμογών, όπως το αναβαθμισμένο Auto Level Mode, τη λειτουργία Digital Popper Stopper, ένα Real-Time Denoiser, καθώς και μεταβλητό & ρυθμίσιμο Reverb. Επίσης onboard φιλοξενείται ένα full-touch LED live meter display.

Το MV7+ διαθέτει το νέο (και ελεύθερο) MOTIV Mix desktop app, το πλέον πρόσφατο MOTIV software interface της Shure, που παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να διαμορφώνουν όλες τις πτυχές του μικροφώνου και προσφέρει επίσης multi-track recording και routing στους χρήστες με επιπλέον έλεγχο στα live streaming και τις ηχογραφήσεις τους.

Βασικές δυνατότητες του MOTIV Mix:

— Multi-Channel Mixer

— Soundcheck

— Δυνατότητα ανεξάρτητητου επιπέδου στάθμης μεταξύ Mix mic output και του system audio playback

Σύντομα το MOTIV Mix θα είναι πλήρως συμβατό και με τα υπόλοιπα MOTIV products της εταιρίας, όπως τα MV7 και MVX2U.
Το νέο MV7+ έρχεται σε δυο χρώματα, μαύρο και λευκό, μαζί με διάφορα αξεσουάρ ανάλογα την έκδοση (χρώμα).

Περισσότερες πληροφορίες για τo νέο MV7+ τη διαθεσιμότητά του και την ‘προίκα του’ ανά έκδοση, θα σας δώσουν στην Ελληνική αντιπροσωπεία SOUNDMAZE Ευθυμιάδης…

Επαφή
SOUNDMAZE - Ευθυμιάδης
τηλ.210-654 7730


Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση